Workshops

Contact opnemen

Neem contact op om meer informatie over bepaalde behandelingen te ontvangen.

Indien u mij snel wenst te spreken ben ik ook telefonisch te bereiken op +31 (0)227 512288 of op +31 (0)6 2522 9907

Mijn praktijk is geopend op maandag en dinsdag op 08:30 - 13:00 en op donderdag en vrijdag op 14:30 - 17:00

  Voor aankomende workshops, neem een kijkje in onze AGENDA

  Op dit moment worden er door Natuurgeneeskundige praktijk De Leylijn meerdere opleidingen, workshops maar ook meditatielessen aangeboden. Kijk hieronder voor meer informatie en in de agenda wanneer de verschillende opleidingen, workshops en/of de meditatielessen worden gegeven.

  Basis-cursus werken als Healer

  Heb je interesse om zelf Healer te worden? In deze driedaagse cursus welke verspreid is over drie maanden leer je werken als Healer met een hoge energie-frequentie. Je leert niet te healen volgens het Reiki systeem waarin jouw lichaam fungeert als doorgeefluik. Je faciliteert de energie wat betekent dat jij de energie wordt.

  Deze cursus is door mijzelf ontwikkeld en gebaseerd op twintig jaar werkervaring als Healer en de vele opleidingen die ik door de jaren heen heb gevolgd. Deze kennis wil ik graag met jou delen.

  Na deze cursus kan je zelfstandig als healer aan de slag gaan. Je leert werken op een zeer hoog energieniveau. Deze cursus is zowel geschikt voor beginners als voor mensen die al met energie werken.

  Ascensie workshop

  In deze bijzondere en krachtige eendaagse Ascensie workshop ga ik samen met een aantal geascendeerde meesters, jouw 12 lichaamssystemen en 7 fysieke chakra`s opschonen, activeren en upgraden.

  Opnieuw jouw DNA her-coderen en upgraden zodat je makkelijker door het Ascensie-proces kunt komen.

  We doen dit aan de hand van verschillende activeringen (inwijdingen) die je op deze dag zult ontvangen via geleide meditaties. Je zal na het volgen van deze prachtige workshop een grote stap in je persoonlijke- en spirituele groei ondergaan. Een grote stap in je eigen Ascensie-proces en Meesterschap.

  Veel mensen ervaren steeds meer fysieke klachten, dit komt omdat ons fysieke lichaam niet is ingesteld op de hoge frequenties waarmee we nu te maken hebben in het Ascensie-proces. We zijn in 2012 in het Aquariustijdperk terecht gekomen. Het tijdperk waarin we transformeren naar het eenheidsbewustzijn.

  Intuïtief schilderen

  Je gaat vanuit meditatie een tekening maken met houtskool op schetspapier. Het is de bedoeling dat je in je eigen energie blijft zitten en je denken loslaat. Je hand bepaald welke vormen er ontstaan. Op deze manier laat je dus jouw gevoel bepalen welke tekening er ontstaat, je binnenwereld wordt zo op papier gezet. Ik kan je verzekeren dat de mooiste creaties ontstaan. Zo krijg je een mooi beeld van je innerlijke zelf.

  Je krijgt van mij een kleurenschema met de kleuren zoals ze gemengd kunnen worden en welk effect de kleuren op elkaar hebben. Ik leg verschillende technieken uit waarmee je kan werken bijvoorbeeld met het paletmes, een kwast, of roller. Dus verras jezelf en creëer je eigen kunst.