Palliatieve energetische massage

Palliatieve energetische massage

Deze energetische reflexzone massages geef ik aan cliënten die nog thuis, in een zorginstelling of in een Hospice wonen. Een hele zachte liefdevolle massage die ik kan geven op de reflexzones van hand/arm en/of voet/onderbeen.

Veel ouderen of mensen die al een periode ziek zijn, of in de laatste fase van hun leven zijn, vinden het fijn om zacht en liefdevol te worden aangeraakt. Even de lichamelijke pijn kunnen loslaten, de zorgen in het hoofd rust geven.

Tijdens de massage ontstaat er een diepe ontspanning. Vaak zijn dit prachtige momenten samen, waarin er dingen losgelaten kunnen worden. Dingen die te moeilijk waren om met dierbaren te delen.

Mijn uitgangspunt bij deze energetische massages is de verbinding maken met de cliënt, op een zachte liefdevolle manier.

Ik maak gebruik van Aromatherapie, dat wil zeggen dat ik werk met massageolie waar etherische oliën in verwerkt zijn, die een rustgevende therapeutische werking hebben.

Mijn maximale reisafstand per consult is 30 km. Er komen dan wel extra kosten bij voor de reistijd en brandstof.

De prijzen

De behandeling duurt 45 tot 60 minuten en kost € 55,00 en dient na afloop contant of via pin te worden voldaan. Indien u wenst kunt u een nota ontvangen, dit dient u bij de aanvraag aan te geven. U ontvangt dan na de behandeling de nota via de mail.

Mijn behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars

Leave a comment