Heb je interesse om zelf Luisterkindwerker te worden? De beroepsopleiding duurt een half jaar en bestaat uit een combinatie van theoretisch en praktisch werk. Je leert werken met de unieke Luisterkind® Methode.

De methode en de opleiding zijn opgezet door Diana van Beaumont. Voor eenieder die met kinderen en/of volwassenen werkt of wil gaan werken. Deze opleiding staat geregistreerd bij het Centraal Bureau Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en wordt gegeven door Diana zelf en door trainers die door Diana van Beaumont zijn opgeleid.

Met ingang van januari 2019 verzorg ik als door Diana van Beaumont opgeleide trainers de korte beroepsopleiding Luisterkindwerker op mijn eigen locatie.

Wat biedt deze opleiding jou?

Het leidt je op om zelfstandig als Luisterkindwerker aan de slag te kunnen gaan. Als Luisterkindwerker maak je Luisterkind-afstemmingen.

Je leert werken op energetisch niveau. Je legt contact van hart tot hart of van ziel tot ziel. Op deze manier ga je in gesprek op zielsniveau. Omdat je in de energie leert werken heb je geen praktijkkamer nodig. Gewoon een rustig plekje in je eigen omgeving waar jij je rustig kunt afstemmen op de ander.

Logo LuisterkindBevoegd luisterkind trainerLogo CRKBO

Je deelt je eigen tijd in, en je bepaald zelf hoeveel klanten jij per week wilt helpen. Daarnaast werk je wereldwijd, je kan optimaal je tijd aan de klant besteden. Je kan er ook voor kiezen om met een bepaalde doelgroep te werken.

Op afstand afstemmen is voor de ander ook prettiger, de gesprekken zijn diepgaander. Ieder kan zijn eigen verhaal op zijn eigen manier in zijn/haar eigen omgeving doen. Waar wil hij/zij over praten? Je haalt de antwoorden op de vragen die vooraf zijn gesteld vanuit een diepere laag naar boven en kan ze helder verwoorden op papier.

Het kan gebeuren dat je tijdens de afstemming in een vorig leven, auralifter of entiteiten naar boven komen. Die kan je meteen in dezelfde afstemming meenemen. Dit leer je tijdens de opleiding volgens de Luisterkind®Methode.

De aanvraag voor een Luisterkind-afstemming gaat via e-mail. De aanvrager stuurt je een mail met een foto en vragen waar ze graag antwoord op willen hebben, je spreekt dan een week af waarin jij de afstemming gaat maken.

Een prachtige en liefdevolle methode om mee te werken. En het allermooiste aan deze methode is dat iedereen het kan leren.

Ook jij!

Tijdens de half jaar durende opleiding (5 lesdagen) leer je, in een combinatie van theoretisch en praktisch werk, werken met de unieke Luisterkind® Methode.

Je begint na lesdag 2 met het inleveren van huiswerk, in de vorm van Luisterkind-afstemmingen en in totaal dien je 6 voldoendes te halen.

Op lesdag 4 krijg je een toets over de theorie.

Gedurende de hele opleiding ben ik als begeleidend trainer bereikbaar om je te helpen en waar nodig een bemoedigend woord of het befaamde duwtje in de rug te geven om door te pakken.

Ik ga je stap voor stap de fijne kneepjes leren.

De opleidingskosten zijn € 1.525,00 (BTW-vrij), ik zorg voor koffie/thee en wat lekkers.

Lestijden zijn van tien uur tot half vijf.

Zelf meenemen: je lunch, pen en papier.

Ik geef de opleiding in de Kapel, Gasthuisweg 52, 1779AJ Den Oever. Dit is in de kop van Noord-Holland.

Er is weinig parkeerruimte bij de Kapel, je kan je auto op het haventerrein (gratis) parkeren, je loopt via een trap over de dijk heen en bent dan al bijna bij de Kapel.

Kom je met het openbaar vervoer dan is het nog acht minuten lopen tot aan de locatie.

Bij de aanmelding dien je aan te geven dat je akkoord gaat met de ALGEMENE VOORWAARDEN.

 

In de loop van 2020 worden weer nieuwe opleidingen gestart, houd mijn site in de gaten voor de nieuwe data of stuur even een mailtje als je interesse hebt. Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten op je eerste opleidingsdag!

 

Wil je meer informatie over de opleiding dan kun je hier de informatiebrochure Opleiding tot Luisterkindwerker downloaden.