Het doel van deze meditatieve vorm is de samenwerking tussen ouder en kind verbeteren. Samen het moment van stilte ervaren en zo met elkaar in verbinding zijn. De dingen van de dag loslaten en in rust de avond doorbrengen en gaan slapen. Het mooiste moment is dan ook om 10 tot 15 minuten zo in stilte door te brengen met uw kind, voordat het naar bed gaat.

De ouder is vaak druk, werk, kinderen, allerlei activiteiten, en het kind leert op school niet om in stilte te mogen zijn. De schoolprestaties geven druk, alle prikkels van te grote en drukke klassen.

Daarnaast zijn de kinderen van nu vaak heel fijngevoelig, (hoog) sensitief. Ze zijn snel overprikkeld. Dit resulteert vaak in ongewenst gedrag, wat u als drukke ouder net niet kunt hebben, voordat u het weet zitten jullie samen in een ongemakkelijke situatie en het verstoord de relatie tussen jullie beide.

Meditatie verhoogt de concentratie, u kunt beter bij uzelf blijven, het stressniveau van u en dat van uw kind verlaagt. U verliest uzelf niet meer zo snel in een emotie, u kunt beter met een stresssituaties omgaan.

Deze meditaties zijn afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen.

Ouder met kind in de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar. Deze zijn op de woensdagen van 14.00 uur tot 14.45 uur.

Ouder met kind in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar. Deze zijn op de woensdagen van 15.15 uur tot 16.00 uur.

Deze worden gegeven in blokken van 8 weken. In de schoolvakanties zijn er geen lessen. De lessen vinden plaats in het voor- en najaar.

Een les-blok van 8 lessen kost € 80,00.

Voorafgaand aan de lesblokken geef ik een korte proefles, als u een keer wilt meedraaien dan bent u van harte welkom, deze proefles is gratis.

Wel graag eerst aanmelden bij info@deleylijn.nl.

Na aanmelding via de mail krijgt u zo spoedig mogelijk een bevestiging. In deze bevestiging vindt u de adresgegevens van de locatie, betalingsmogelijkheden en overige informatie.

Bij de aanmelding dient u aan te geven dat u akkoord gaat met de ALGEMENE VOORWAARDEN.

Kijk voor de data en tijdstippen in mijn agenda.