Deze meditatie vorm is gericht op opmerkzaamheid. U leert overgaan van het ‘denken’ naar het ‘doen’ en vervolgens naar het ‘zijn’. De stilte in uzelf in het nu zijn.

Kenmerken voor het ‘doen’ is dat het niet voldoet aan ons ‘denken’. We doen veel dingen op de automatische piloot, waardoor er snel problemen kunnen ontstaan. Als het dan fout gaat veroordelen we vervolgens onszelf weer. Zo van: “stommerd let dan ook op”.

Herkent u dit?

Als u mediteert met opmerkzaamheid dan wordt u, zich ervan bewust dat ‘doen’ leiding nodig heeft.

Zo kunt u bewust overgaan van ‘doen’ naar ‘zijn’. U wordt u bewust van lichamelijke gewaarwording, uw gedachten en gevoelens.

Ze mogen er allemaal zijn, u hoeft er niets mee, alleen maar waarnemen in stilte.

Deze meditaties worden voornamelijk gegeven vanuit de zittende houding, met af en toe wat beweging of in de liggende houding.

De meditaties zijn op de woensdagen van 10.30 uur tot 11.45 uur.

Deze worden gegeven in blokken van 8 weken. In de schoolvakanties zijn er geen lessen. De lessen vinden plaats in het voor- en najaar.

Een les-blok van 8 lessen kost € 80,00.

Voorafgaand aan de lesblokken geef ik een korte proefles, als u een keer wilt meedraaien dan bent u van harte welkom, deze proefles is gratis.

Wel graag eerst aanmelden bij info@deleylijn.nl.

Na aanmelding via de mail krijgt u zo spoedig mogelijk een bevestiging. In deze bevestiging vindt u de adresgegevens van de locatie, betalingsmogelijkheden en overige informatie.

Bij de aanmelding dient u aan te geven dat u akkoord gaat met de ALGEMENE VOORWAARDEN.

Kijk voor de data en tijdstippen in mijn agenda.