Deze meditatievorm is gericht op beweging. Door beweging ontwikkelt u concentratie en mindfullness, het zet u in beweging om vanuit uw hoofd naar uw lichaam te gaan. Doordat u zo vast zit in uw hoofd, raakt u het contact met uw eigen lichaamsbewustzijn kwijt. Dit bewustzijn geeft u seintjes als er een onbalans is.

Echter als u zo in uw hoofd zit dan registreert u deze signaaltjes niet. En voordat u het weet heeft u een burn-out te pakken, of chronische spierspanning in uw nek of schouders welke migraine veroorzaken. En ga zo maar door.

Deze meditatieve vorm is eenvoudig en effectief, het bevordert het mentaal, emotioneel en fysiek welzijn.

Mensen met een fysieke beperking kunnen deze meditatie ook beoefenen, alle meditaties worden gedaan vanuit het eigen kunnen. Het is juist belangrijk om de grens van uw kunnen op te zoeken en daar net onder te blijven. Juist door de meditaties gaat u veel beter uw eigen lichaamsbewustzijn ervaren.

Deze meditaties zijn op de woensdagen van 8.45 uur tot 10.00 uur.

Deze worden gegeven in blokken van 8 weken. In de schoolvakanties zijn er geen lessen. De lessen vinden plaats in het voor- en najaar.

Een les-blok van 8 lessen kost € 80,00.

Voorafgaand aan de lesblokken geef ik een korte proefles, als u een keer wilt meedraaien dan bent u van harte welkom, deze proefles is gratis.

Wel graag eerst aanmelden bij info@deleylijn.nl.

Na aanmelding via de mail krijgt u zo spoedig mogelijk een bevestiging. In deze bevestiging vindt u de adresgegevens van de locatie, betalingsmogelijkheden en overige informatie.

Bij de aanmelding dient u aan te geven dat u akkoord gaat met de ALGEMENE VOORWAARDEN.

Kijk voor de data en tijdstippen in mijn agenda.