Voorafgaand aan de meditatieles geef ik een groepsclearing.

Ik verbind mij met mijn hogere zelf en die van de cursisten, ik werk samen met opgestegen meesters en aartsengelen, zij assisteren mij bij mijn workshops op het gebied van bewustwording, persoonlijke- en spirituele groei.

Deze clearing is een onderdeel die ik in al mijn workshops toepas, ik heb deze clearing geleerd bij de esoterische school Lotus Joy.

Samen met mijn persoonlijke healingteams maak ik uw 12 lichaamssystemen schoon, haal oude overtuigingen weg en vul uw lichaamssystemen met Mahatma energie, een krachtige Universele paarse energie, die reinigt en activeert uw chakra’s en handchakra’s.

De meeste mensen ervaren tijdens de clearing warmte, koude, tintelingen of een diepe ontspanning.

Kunt u niets voelen of ervaart u (nog) niets dan is dat niet erg, zet zelf ook de intentie neer dat uw lichaamssystemen worden geheeld, vertrouw er maar op dat alles gewoon gereinigd en gevoed wordt.

Heel veel mensen zitten nog teveel in hun hoofd en hebben daardoor (nog) geen goed contact met hun lichaamsbewustzijn.

Maar hoe vaker u een clearing ondergaat hoe meer u gaat ervaren.

Uw lichaamsbewustzijn is heel belangrijk, het geeft u een seintje als er iets niet in orde is, zodat u kunt ingrijpen voordat het te laat is en u misschien een burn-out krijgt.

Na de clearing hebben we een theepauze, daarna geef ik een geleide meditatie.

Dat wil zeggen dat ik u via mijn stem en verhaal meeneem op reis, u visualiseert de reis op uw eigen manier. In elke geleide meditatie zit een stuk healing verwerkt.

Ik werk met verschillende thema`s denk hierbij aan: verbonden zijn met de aarde en de kosmos, in uw kracht komen, uw gids ontmoeten, een stuk healing in uw innerlijke kindstuk enz.

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk die de behoefte heeft om dat rustpunt weer terug te vinden bij zichzelf. Die bezig zijn met bewustwording, persoonlijke- en spirituele groei.

De lessen zijn op woensdagavond van 19.45 uur tot 21.15 uur. De inloop is vanaf 19.30 uur.

Ik werk met een strippenkaart, deze kost € 100,00. Hiermee kunt u 10 lessen volgen. Iedere keer als u aanwezig bent wordt de strippenkaart afgetekend.
De strippenkaart is zes maanden geldig.

Aanschaf van een (nieuwe) strippenkaart is steeds voor aanvang van een les mogelijk.

Aanmelden voor een proefles kan via info@deleylijn.nl. Na aanmelding via de mail krijgt u zo spoedig mogelijk een bevestiging. In deze bevestiging vindt u de adresgegevens van de locatie, betalingsmogelijkheden en overige informatie.

Bij de aanmelding dien je aan te geven dat je akkoord gaat met de ALGEMENE VOORWAARDEN.

Kijk voor de data en tijdstippen in mijn AGENDA.