De luisterkind®methode

De luisterkind® methode is een methode waarbij ik in de energie in gesprek ga met een cliënt. De cliënt kan een kind zijn, een volwassene, mensen met een verstandelijke beperking of overleden mensen. 

Een luisterkind afstemming gebeurt op afstand. De cliënt hoeft niet bij mij in de praktijk te komen. Dat scheelt de cliënt tijd en reiskosten.

Vooral voor een kind is het heel prettig omdat het niet uit zijn/haar leefomgeving wordt gehaald.

Ik luister naar het verhaal wat de cliënt mij vertellen wil. De ene cliënt vertelt zijn/haar verhaal met woorden en de ander met beelden die ik dan zal vertalen in geschreven woorden.

Waarom een luisterkind®methode afstemming?

Als u vragen heeft over uw kind zoals bijvoorbeeld;

Waarom poept mijn kind nog in zijn broek op 6 jarige leeftijd, waarom is mijn kind zo boos, waarom pest mijn kind zo, waarom durft mijn kind niet te gaan slapen etc.

Als een kind 10 jaar is dient het wel toestemming aan u te geven voor de aanvraag van een afstemming.

Als het een afstemming is voor uzelf kunt u denken aan vragen zoals, waarom loop ik steeds tegen dezelfde dingen aan, waarom wordt ik steeds zo boos, waarom heb ik moeite met bepaald gedrag etc.

Naast het gesprek wat ik met de cliënt heb kijk ik of er entiteiten of auralifters zijn. Ik vraag eerst aan de cliënt of die zelf al een oplossing heeft bedacht om ze naar het licht te sturen. Vooral kinderen zijn heel creatief als het gaat om oplossingen.

Indien nodig werk ik met regressie als het probleem is meegenomen uit een vorig leven. Ook hier laat ik de cliënt eerst zelf nadenken over een oplossing hoe het probleem gekeerd kan worden, zodat het kan worden losgelaten in het leven van nu.

Een luisterkind®methode afstemming aanvragen

Als u een afstemming volgens de luisterkind methode bij mij aanvraagt via de mail, dan krijgt u van mij een begeleidend schrijven over hoe het werkt, en een aantal vragen. Daarnaast is het belangrijk dat ik een recente foto van u krijg niet ouder dan een jaar waar de cliënt alleen opstaat, met de naam en leeftijd.

Als ik de vragen die u heeft, heb ontvangen, en de betaling is binnen dan krijgt u van mij binnen twee weken de afstemming terug via de mail.

Een afstemming kost € 75,-