Een Luisterkind Levensbrug-afstemming is een afstemming waarbij ik contact maak met diegene die niet meer bij machte is om zelf aan het woord te zijn, voor het overlijden.

Of met die personen die al overleden zijn; zowel volwassenen, ouderen, kinderen, en ook kinderen die vroegtijdig tijdens de zwangerschap overleden zijn.

Omdat ik met de Luisterkind Methode het hoofd passeer en direct dieper bij de persoon op wie ik afstem doorpak, kan ik ook de gesprekken met mensen met Alzheimer, mensen in coma of met Dementie, op een gerichte manier oppakken.

Ik zal in deze Levensbrug afstemming het gesprek open in gaan en horen welke boodschappen er overgebracht mogen worden.

Ik ben geen arts en zal daarom ook geen overlijden ‘voorspellen’ of ‘uitsluitsel’ geven waaraan iemand overleden is. Ik ga, zoals gebruikelijk met de Luisterkind afstemmingen, horen wat er nog verteld mag worden, en waar mogelijk beantwoord ik de vragen die passeren.

Houd er rekening mee dat hetgeen de ander te vertellen heeft, niet altijd positief hoeft uit te vallen en vraag U van te voren af, of U dat wel wilt horen. Als dat nog te beladen of te pijnlijk is, wacht dan tot een ander moment of laat de afstemming aan U voorbij gaan.

Het kan zijn dat een overleden persoon de beleving van zijn of haar leven anders heeft ervaren dan dat U heeft gedaan. Sta daar ook voor open en vraag U ook hier van te voren goed af of dat niet te pijnlijk of te beladen is.

Een afstemming kost € 75,-