In deze mooie workshop leert u een schilderij te maken vanuit uw intuïtie dus vanuit uw gevoel.

We beginnen met een kopje thee of koffie, ondertussen geef ik uitleg over de materialen welke we gaan gebruiken, u krijgt van mij een kleurenschema met de kleuren zoals ze gemengd kunnen worden en welk effect de kleuren op elkaar hebben.

Ik leg verschillende technieken uit waarmee u kunt werken bijvoorbeeld met het paletmes, een kwast, of roller.

Dan gaan we in meditatie en vanuit de meditatie gaat u een tekening maken met houtskool op uw schilderpapier of doek. Of u trekt een kaartje waar een boodschap voor u op staat, vanuit deze boodschap maakt u uw schilderij. Het kan ook zijn dat we werken vanuit een thema bijvoorbeeld de chakra`s.

Het is de bedoeling dat u in uw eigen energie blijft zitten en het denken loslaat, uw hand bepaald welke vormen er ontstaan. Op deze manier laat u dus uw gevoel bepalen welke tekening er ontstaat, uw binnenwereld wordt zo op papier gezet.

Ik kan u verzekeren dat de mooiste creaties ontstaan.

Zo krijgt u een mooi beeld van uw innerlijke zelf.

Ik zal regelmatig uw schilderij even op de ezel plaatsen zodat u er op een afstand naar kunt kijken om (eventueel) nuances aan te brengen.

Deze workshop is inclusief alle materialen en thee of koffie.

Geef uzelf een cadeautje en kom naar deze prachtige workshop.

De kosten zijn € 25,00 per dagdeel. We werken vanaf 9:00 uur tot ongeveer 12:00 uur of van 19:00 uur tot 22:00 uur. Denk erom dat u oude kleding draagt, als de acrylverf is uitgehard dan gaat deze niet meer uit uw kleding.

Datums voor deze workshop vindt u in mijn agenda op mijn website. Opgave kan via de contactpagina op mijn website.

Na aanmelding via de mail krijgt u zo spoedig mogelijk een bevestiging. In deze bevestiging vindt u de adresgegevens van de locatie, betalingsmogelijkheden en overige informatie.

Bij de aanmelding dient u aan te geven dat u akkoord gaat met de ALGEMENE VOORWAARDEN.