In de hot stone massage worden basalt stenen gebruikt. De stenen worden op een temperatuur gebracht van rond de 45 á 50 graden. Deze basaltstenen geven hun energie af aan het lichaam.

Stenen worden al duizenden jaren gebruikt voor rituelen en healing. De basaltstenen zijn doortrokken met energie en hebben geneeskrachtige eigenschappen.

De hot stone massage

Voorafgaand aan de massage hebben we een kort intakegesprek, daarna mag u in uw ondergoed plaatsnemen op de massagetafel. U dient wel voor langere tijd op uw buik te kunnen liggen.

Ik plaats warme stenen op uw rug en benen en dek deze met een handdoek af, zodat de warmte zolang mogelijk aanwezig blijft. De stenen liggen op meridianen (energiebanen) van uw lichaam. Uw lichaam wordt gemasseerd met warme olie en stenen. Daarna mag u zich omdraaien en worden er warme stenen aan de voorzijde van uw lichaam geplaats en ook daar masseer ik u weer.

U kunt deze massage vergelijken met een ontspanningsmassage maar met een extra toevoeging van warmte, en heeft daardoor nog een hogere therapeutische waarde. Echter deze warmte zorgt er wel voor dat er voor een aantal mensen geen mogelijkheid is om deze massage te ontvangen.

Contra indicatie:

Ik geef geen Hot stone massage als u één van onderstaande klachten heeft:

  • Acne op de rug en schouders;
  • Koorts;
  • Infectie ziektes zoals: verkoudheid, griep, keelontsteking;
  • Open wonden;
  • Hartaandoeningen en hoge bloeddruk;
  • Kankerpatiënt, je dient 1 jaar schoon verklaart te zijn;
  • Besmettelijke huidziektes;
  • Acute trombose.

Ik masseer niet bij zwangerschap.

Houdt u er rekening mee dat, als u diabetes patiënt bent de warmte van de stenen de bloedsuikers omhoog brengt.

En bij MS patiënten de warmte van de stenen, elektrisch geleide impulsen binnen de zenuwcellen blokkeren.

Na de massage wordt er dan ook van u gevraagd om 15 minuten te blijven liggen zodat het systeem zijn werk kan doen.

Houdt u er rekening mee dat, als u diabetes patiënt bent, de warmte de bloedsuikers omhoog brengt. En bij MS patiënten de warmte, elektrisch geleide impulsen binnen de zenuwcellen blokkeren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@deleylijn.nlIk neem dan contact met u op.

De prijzen

De 1ste behandeling, inclusief intake, duurt 90 minuten en kost € 80,00, en de vervolgbehandelingen duren 75 minuten en kosten € 70,00 en dienen na afloop contant of via pin te worden voldaan. Indien u wenst kunt u een nota ontvangen, dit dient u bij de aanvraag aan te geven. U ontvangt dan na de behandeling de nota via de mail.

Mijn behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

 

Disclaimer: de informatie die ik deel via deze website en in mijn sessies en cursussen is geen vervanging voor reguliere (medische) zorg. U bent ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen keuzes en beslissingen naar aanleiding van de informatie die u leest op mijn website of hoort in mijn cursussen en sessies.