Deze massage is gevormd vanuit Westerse Geneeskunde en is gericht op het masseren van structuren (spieren/pezen). De Oosterse Geneeskunde is meer gericht op de energiebanen in het lichaam. 

Massage is zo oud als de mensheid zelf. Intuïtief wrijven we over een pijnlijke plek of over gespannen spieren in ons lichaam. Een goed uitgevoerde massage is een weldaad voor lichaam, ziel en geest. Je kunt deze massage dan ook inzetten als een Holistische massage. Het ene aspect beïnvloedt altijd het andere aspect.

Naast het feit dat een massage als prettig wordt ervaren, heeft het ook een therapeutische waarde. De stofwisseling wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en bouwstoffen beter worden opgenomen. Massage houdt ons lichaam in een goede conditie en vermindert de kans op blessures.

Contra indicatie: ik masseer niet tijdens een zwangerschap.

Het grootste gedeelte van de massage ligt u op uw buik. De meeste spierspanningen doen zich in de nek, schouders en rug voor, deze krijgen dan ook iets meer aandacht. Vervolgens draait u zich om en masseer ik uw benen, armen en schouders.

De prijzen

De 1ste behandeling, inclusief intake, duurt 90 minuten en kost € 80,00, en de vervolgbehandelingen duren 45 tot 60 minuten en kosten € 55,00 en dienen na afloop contant of via pin te worden voldaan. Indien u wenst kunt u een nota ontvangen, dit dient u bij de aanvraag aan te geven. U ontvangt dan na de behandeling de nota via de mail.

 

Mijn behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

 

Disclaimer: de informatie die ik deel via deze website en in mijn sessies en cursussen is geen vervanging voor reguliere (medische) zorg. U bent ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen keuzes en beslissingen naar aanleiding van de informatie die u leest op mijn website of hoort in mijn cursussen en sessies.