Deze massage is gevormd vanuit Westerse Geneeskunde en is gericht op het masseren van structuren (spieren/pezen). De Oosterse Geneeskunde is meer gericht op de energiebanen in het lichaam. 

Massage is zo oud als de mensheid zelf. Intuïtief wrijven we over een pijnlijke plek of over gespannen spieren in ons lichaam. Een goed uitgevoerde massage is een weldaad voor lichaam, ziel en geest. Je kunt deze massage dan ook inzetten als een Holistische massage. Het ene aspect beïnvloedt altijd het andere aspect.

Naast het feit dat een massage als prettig wordt ervaren, heeft het ook een therapeutische waarde. De stofwisseling wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en bouwstoffen beter worden opgenomen. Massage houdt ons lichaam in een goede conditie en vermindert de kans op blessures.

Contra indicatie: ik masseer niet tijdens een zwangerschap.

Het grootste gedeelte van de massage ligt u op uw buik. De meeste spierspanningen doen zich in de nek, schouders en rug voor, deze krijgen dan ook iets meer aandacht. Vervolgens draait u zich om en masseer ik uw benen, armen en schouders.

De massage duurt ongeveer een uur en kost € 60,00 inclusief 21% BTW, en dient na afloop contant of via de pin te worden voldaan. Indien u wenst kunt u een nota ontvangen, dit dient u bij de aanvraag aan te geven.

Deze behandelvorm wordt niet erkend door de beroepsvereniging VNT waar ik mijn licentie bij heb. Dit houdt in dat u deze behandelvorm niet kunt declareren bij uw zorgverzekering.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@deleylijn.nl. Ik neem dan contact met u op.