Een healing is in de energie werken aan de lichamelijke, emotionele, spirituele en mentale verstoringen.

Ik heb zelf een hele hoge krachtige energie, die stuur ik naar u door, zodat deze energie aan het zelf-herstellend vermogen van uw eigen lichaam kan werken. U kunt het zien als dat ik de startkabel van uw accu ben. Uw lichaam krijgt een boost aan energie om weer goed aan het eigen herstel te werken. Want een lichaam wil alleen maar heel en gezond zijn.

De healing kan bij mij in de praktijk plaatsvinden, of ik kan hem op afstand geven. De werking is hetzelfde.

Steeds meer mensen kiezen voor een healing op afstand, dan geeft het geen reiskosten en tijdverlies, daarnaast kunnen ze in alle rust in hun eigen omgeving de healing ontvangen.

Ik werk in de energie, en energie is in en om ons heen aanwezig. U kunt het vergelijken met de kwantumfysica. Er is geen tijd en ruimte, alles is één. Ik geef al jaren op afstand healings aan mensen in binnen- en buitenland.

De Healing

Ik maak in de energie verbinding met mijn hogere zelf en die van u. Via deze verbinding voel ik waar er onbalans zit in uw fysieke, mentale, emotionele, en spirituele lichaamssystemen, fysieke chakra’s en auraveld. Zo weet ik waar ik aan mag werken.

Als ik mij goed heb afgestemd, dan ga ik kijken en voelen wat ik tegenkom aan verstoringen.

Elke fysieke chakra zal ik grondig reinigen en weer voeden met een sterke energie, ook kijk ik of er verstorende energieën in uw systemen zitten, deze zal ik indien mogelijk verwijderen, tot slot kijk ik uw auraveld na, waar nodig herstel ik deze en breng daarna een extra beschermende energie-laag aan.

Veel mensen ervaren tijdens de healing warmte, koude, tintelingen of een diepe ontspanning.

Kunt u niets voelen, of ervaart u (nog) niets dan is dat niet erg, zet zelf ook de intentie neer dat u mag helen, vertrouw er maar op dat alles gewoon gereinigd, hersteld en gevoed wordt, alles gaat in overeenstemming met uw hogere zelf en de bron. Dat wat gebeuren mag gebeurd.

Heel veel mensen zitten nog teveel in hun hoofd en hebben daardoor (nog) geen goed contact met hun lichaamsbewustzijn. Maar hoe vaker men een healing ondergaat, hoe meer men kan gaan voelen.

Resultaat van een healing

De meeste reacties die ik na een healing van cliënten ontving waren;

  • dat ze zich krachtiger voelen;
  • dat ze meer energie in hun lichaam ervaren;
  • dat ze een hele diepe ontspanning ervaren;
  • dat ze voelen dat er verschuivingen in het lichaam plaatsvinden, welke verlichting, of zelfs het verdwijnen, van pijn geven.

Aanmelden kan via info@deleylijn.nl

Indien u ervoor kiest om een healing op afstand te willen ontvangen dan heb ik een recente foto nodig waar u alleen opstaat, uw voornaam, (meisjes) achternaam en geboortedatum. Dit heb ik nodig om mij beter te kunnen focussen.

Deze gegevens worden na de healing vernietigd in verband met de Privacywet.

De prijzen

De behandeling, op afstand, duurt ongeveer 60 minuten en kost € 55,00. Zodra dit bedrag is overgemaakt, en ik al uw gegevens en foto heb ontvangen, dan neem ik via de mail contact met u op om samen met u een datum en tijdstip voor de healing in te plannen. Indien u wenst kunt u een nota ontvangen, dit dient u bij aanmelden te vermelden.

Voor het maken van een afspraak in mijn praktijk mag u bellen met 06 2255 9907, ik neem de telefoon niet op tijdens mijn werkzaamheden, spreek uw naam en telefoonnummer in op het antwoordapparaat, dan bel ik u indien nodig zo spoedig mogelijk terug. Of u stuurt mij een mail info@deleylijn.nl

Mijn behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

LET OP:

Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan een healing indien u een ernstige psychische stoornis of epilepsie heeft, of een pacemaker draagt.

De energie waar ik mee werk is elektromagnetisch geladen en van een hoge frequentie en kan voor verstoringen zorgen.

Neem hierin uw eigen verantwoording!

Disclaimer: de informatie die ik deel via deze website en in mijn sessies en cursussen is geen vervanging voor reguliere (medische) zorg. U bent ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen keuzes en beslissingen naar aanleiding van de informatie die u leest op mijn website of hoort in mijn cursussen en sessies.