De geboortebegeleiding afstemming volgens de Luisterkind Methode, is een zachte en liefdevolle begeleiding voor het kind, om zich voor te bereiden op de geboorte. Daarnaast krijgt U, als ouder een mooi beeld van uw kindje dat binnenkort Uw gezin komt versterken.

De geboortebegeleiding kan tussen de 23ste en 30ste week van de zwangerschap worden aangevraagd, waarbij mijn voorkeur uitgaat naar de 28ste week. Er zijn vier momenten waarop ik een afstemming maak.

We overleggen samen welke vier momenten ons beide schikt en leggen ze dan vast, met iedere keer een week tussenruimte. De duur van de afstemming is 30 minuten. Voor iedere afstemming mag U de vragen stellen die u heeft.

Met de Luisterkind Geboortebegeleiding krijgt U geen antwoorden op gezondheidsvragen zoals bijvoorbeeld: ‘heeft mijn kind een open ruggetje’ of ‘is mijn kindje geestelijk in orde’.

Ook doe ik geen voorspellingen over het geslacht van uw kindje, over een vlotte, probleemloze bevalling of over het zielendoel van uw kindje.

Ik luister naar uw kindje, wat hij of zij te vertellen heeft. Daarin kan hij of zij aangeven hoe de aanloop naar de geboorte beleefd wordt, waar er nog hobbeltjes zijn, hoe uw kindje naar U als aanstaande ouder(s) kijkt. Ook wordt er soms naar een vorig leven gekeken, waar het kindje nog iets van meeneemt of graag aandacht aan wil besteden zodat de ouder(s) er in het nieuwe leven rekening mee kan/kunnen houden.

Weet U zelf al of het een jongetje of meisje wordt, en wilt U dat met mij delen, dan hoor ik dat graag.

Weet U het al wel, maar wilt U het niet delen, geef dat dan ook van tevoren aan.

Weet U het niet, dan houden we het zo.

De vier afstemmingen samen kost € 145,-

ACTIE als u mij een geboortekaartje stuurt dan geef ik U na 8 weken een mini afstemming cadeau.