De atlastherapie is een onderdeel van de behandelmethode Regenesis Healing Therapie met als doel de eerste halswervel te corrigeren, zodat het zelfherstellende vermogen van het lichaam in werk wordt gesteld.

De ervaring heeft geleerd dat een verschoven wervel, en dan met name de atlas, kan leiden tot het niet goed meer functioneren van het hele lichaam en een veelheid van klachten kan geven. Ook depressieve klachten, emotionele klachten, ADHD, Autisme en aanverwante stoornissen, en verslavingen worden behandeld met de Atlas-correctie.

Bij een moeizame geboorte kan het al gebeuren dat de atlas-wervel bij een baby scheef komt te staan. Meestal hebben huilbaby’s een scheef staande atlaswervel, gepaard gaande met darmproblemen.

Atlas therapie is tegelijkertijd een optimale methode om uw lichaamshouding te verbeteren, en problemen zoals kyfose, lordose en bekkenscheefstand te voorkomen.

Deze energetische healing methode is al meer dan 70 jaar geleden ontwikkeld door Robert Rasmussen. In zijn methode maakt hij gebruik van de Bleu Dot Energy die ziekte en beschadigde cellen in staat stelt te regenereren naar gezonde cellen.

Robert Rasmusson ontdekte dat deze cellulaire energie door ons onderbewuste beïnvloed kan worden waardoor we deze energie dus ook weer wakker kunnen maken en kunnen gebruiken voor het helingsproces van lichaam en geest.

De atlas therapie behandeling

Elke tussenwervel wordt door mij energetisch behandeld vanaf de atlas-wervel tot aan het heiligbeen. Daarnaast worden ook het bekken en de schedelnaden behandeld. Elke scheefstand of blokkade van een wervel wordt op deze manier zonder geforceerde manipulatie hersteld in zijn oorspronkelijk DNA-stand.

Doordat er geen geforceerde manipulatie aan te pas komt, kan men nooit over de grens van het eigen lichaam heen gaan, het lichaam reguleert zelf vanuit het eigen herstellend vermogen.

De meeste blokkades die men tegenkomt langs de wervelkolom zijn vastgezette traumastukken, (onverwerkte emoties) welke naar voren kunnen komen tijdens de behandeling. Doormiddel van het ervaren van het trauma en middels coaching van mij, kan men aan het herstel beginnen.

Het resultaat

Atlascorrectie is tegelijkertijd een optimale methode om uw lichaamshouding te verbeteren, en problemen zoals kyfose, lordose en bekkenscheefstand te voorkomen.

De prijzen

De 1ste behandeling duurt 90 minuten en kost € 80,00, en vervolgbehandelingen duren 45 tot 60 minuten en kosten € 55,00 en dienen na afloop contant of via pin te worden voldaan. Indien u wenst kunt u een nota ontvangen, dit dient u bij de aanvraag aan te geven.

U ontvangt dan na de behandeling de nota via de mail.

 

Mijn behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

 

Disclaimer: de informatie die ik deel via deze website en in mijn sessies en cursussen is geen vervanging voor reguliere (medische) zorg. U bent ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen keuzes en beslissingen naar aanleiding van de informatie die u leest op mijn website of hoort in mijn cursussen en sessies.