Deze workshop staat in het teken van verbinden van uw lichaamssystemen en het upgraden hiervan op kosmisch niveau.

Veel mensen ervaren steeds vaker fysieke klachten, dit komt omdat ons fysieke lichaam niet is ingesteld op de hoge frequenties waarmee we nu te maken hebben in het Ascensie-proces.

We zijn in 2012 in het Aquariustijdperk terecht gekomen. Een tijdperk van 2000 jaar waarin we transformeren naar het eenheidsbewustzijn. Waarin we vooral leven in de 7e straal van de opgestegen meester Saint Germain, de meester die o.a staat voor transformatie.

In deze bijzondere en krachtige eendaagse Ascensie workshop ga ik samen met een aantal geascendeerde (opgestegen) meesters, uw 12 lichaamssystemen en 7 fysieke chakra`s opschonen, activeren en upgraden.

Opnieuw uw DNA her-coderen en upgraden zodat u makkelijker door het Ascensie-proces kunt komen.

We doen dit aan de hand van verschillende activeringen (inwijdingen) die u op deze dag zult ontvangen via geleide meditaties. U zal na het volgen van deze prachtige workshop een grote stap in uw persoonlijke- en spirituele groei ondergaan.

Een grote stap in uw eigen Ascensie-proces en Meesterschap. Elke stap die u zet om in uw eigen kracht te komen, om te komen tot wie u in wezen bent. Alles wat u hier op Aarde doet is een deel van uw groei als mens.

Ascensie brengt u naar Zelfmeesterschap, loslaten ego-angsten, weten dat er geen afscheiding is (dit is een illusie), gemakkelijk onvoorwaardelijke liefde integreren in uw leven.

Dat maakt het Ascensie-proces gemakkelijker, de integratie van onvoorwaardelijke liefde, dat wil zeggen, zonder voorwaarden en niet oordelen.

Dus ook niet over uzelf!

Als u door de illusie heen kunt kijken, ziet u dat alles en iedereen verbonden is, dat alles energie is, en dat er geen afscheiding bestaat. Vervolgens kunt u leven, vanuit onvoorwaardelijke liefde zonder oordeel naar uzelf en anderen. U kunt dan leven vanuit het eenheidsbewustzijn. Dan leeft u vanuit uw meesterschap.

De inhoud van de workshop:

 • activatie van uw Anthakarana (regenboogbrug);
 • clearing (opschonen van uw 12 lichaamssystemen en 7 fysieke chakra’s);
 • matrix clearing (opschonen en upgraden van uw 4 lichaamssystemen, geestelijk, fysiek, emotioneel en spiritueel;
 • activatie van uw hogere Hartchakra (Thymus paleis);
 • activatie van het Christusbewustzijn (activering van het kristal van Christus in uw hogere Hartchakra samen met Sananda);
 • uw 7 fysieke chakra’s en prana-kanaal, opschonen en upgraden vanuit de Bron;
 • uw DNA her-coderen, upgraden en activeren.

Aanvullende informatie:

Er staat gedurende de dag thee/koffie en versnaperingen voor u klaar.

Zelf meenemen: een lunch, (yoga)mat, kussen, fleece deken, warme sokken of sloffen.

Datums voor de workshop vind u in mijn agenda op de website. Aanmelden kan via de contactpagina op mijn website.

Na aanmelding via de mail krijgt u zo spoedig mogelijk een bevestiging. In deze bevestiging vindt u de adresgegevens van de locatie, betalingsmogelijkheden en overige informatie.

De workshop is van 9:00 uur tot ongeveer 17:00 uur en kost € 95,00.

Locatie: De Kapel, Gasthuisweg 52, 1779AJ Den Oever. Dit is in de kop van Noord-Holland.

Er is weinig parkeerruimte bij de Kapel, u kunt uw auto op het haventerrein (gratis) parkeren, u loopt via een trap over de dijk heen en bent dan al bijna bij De Kapel.

Komt u met het openbaar vervoer dan is het nog acht minuten lopen tot aan de locatie.

Heeft u vragen over de workshop mail me gerust even. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Bij de aanmelding dient u aan te geven dat u akkoord gaat met de ALGEMENE VOORWAARDEN.

Durft u het aan om uit uw comfortzone te stappen en te gaan leven vanuit mogelijkheden? Dan bent u van harte welkom.

LET OP !

Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze workshop indien u een ernstige psychische stoornis of epilepsie hebt, of een pacemaker draagt.

De energie waar ik mee werk is elektromagnetisch geladen en van een hoge frequentie en kan voor verstoringen zorgen.

Neem hierin uw eigen verantwoording!

1 Comment

 • De Ascentie workshop vond ik een hele mooie ervaring. Het was gelijk ook mijn eerste kennismaking met Monique. Ze gaf mij en de andere 4 deelneemsters een heldere uitleg en een super veilige omgeving om alle energie en initiaties fijn te kunnen toelaten. Haar energie is krachtig en puur en ze is een warme persoonlijkheid die op een accurate wijze reageert als er onverwachte emoties of trillingen vanuit je lichaam vrij komen. Ik raad deze workshop iedereen aan. Het is een kado aan jezelf. Een warm bad waarin je op een zeer krachtige en veilige manier word schoongemaakt en verder word geholpen om in jou licht en kracht te kunnen staan. Super mooi!!

  – Claudia

  Bert Bakker
  Posted 19 november 2019 at 11:05

Comments are closed.