Iedereen heeft een speciale binding met een specifieke geur. Als je iets geroken hebt op een fijne dag, zal die geur altijd fijne gevoelens oproepen. Deze geur is dus gekoppeld aan een herinnering. Deze herinnering heeft dus een bepaalde emotie (lading).

Geur en herinneringen worden in onze hersenen gekoppeld opgeslagen. Dit gedeelte van het geheugen wordt het limbische systeem genoemd. Dit systeem beïnvloedt de gemoedstoestand doormiddel van hormonen. De neus staat in direct contact met dit limbisch systeem. Dit is het enige systeem in ons lichaam wat direct verbonden is met onze hersenen.

Via de neus komt de geur via de geurzenuw in het limbisch systeem, daar wordt de informatie omgezet in het aansturen van de hormonen, en deze veranderen de gemoedstoestand.

U zult deze uitspraken vast herkennen: zwaar op de maag liggen (moeilijk te verwerken), je gal spuwen, iets op je lever hebben (boosheid/lever), in je broek plassen van angst (nieren/angst), iemands hart breken (liefde/hart), iets onverteerbaar vinden (verwerking/darmen).

Het is bekend dat gemoedstoestanden hun weerslag hebben op de organen.

Etherische oliën hebben hun eigen specifieke trillingen en werken therapeutisch op het onderbewuste van de mens, en beïnvloeden de gemoedstoestand.

Via etherische oliën  kunnen we ons hele organisme, onze ademhaling, onze algemene spanningstoestand, ons gevoel en ons geestelijk vermogen veranderen en reguleren.

 

De Raindrops massage

Indien u een lichaamsmassage wenst met etherische olie dan duurt deze ongeveer 90 minuten.

De etherische oliën doen hun werk in het herstel van de verstoring. Na 30 minuten zijn de etherische oliën al meetbaar in het bloed.

Bij de Raindrops massage werk ik zowel op de voorkant als achterkant van uw lichaam en op uw voetzolen.

Ik werk met bepaalde pure etherische olie en verschillende blend direct op het lichaam. Met name de zones langs de wervelkolom om zo de chakra`s te balanceren.

Deze massage is een weldaad voor lichaam en geest.

De etherische oliën die ik gebruik zijn gecertificeerd.

 

Contra indicatie

Ik geef geen Raindrops massage als u één van onderstaande klachten heeft:

  • Acne op de rug en schouders;
  • Koorts;
  • Infectie ziektes zoals: verkoudheid, griep, keelontsteking;
  • Open wonden;
  • Hartaandoeningen en hoge bloeddruk;
  • Kankerpatiënt, je dient 1 jaar schoon verklaart te zijn;
  • Besmettelijke huidziektes;
  • Acute trombose.

 

Ik masseer niet bij zwangerschap.

 

De prijzen

De behandeling duurt 60 minuten en kost € 90,00, en dient na afloop contant of via pin te worden voldaan. Indien u wenst kunt u een nota ontvangen, dit dient u bij de aanvraag aan te geven.

U ontvangt dan na de behandeling de nota via de mail.

 

Mijn behandelingen worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Disclaimer: de informatie die ik deel via deze website en in mijn sessies en cursussen is geen vervanging voor reguliere (medische) zorg. U bent ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen keuzes en beslissingen naar aanleiding van de informatie die u leest op mijn website of hoort in mijn cursussen en sessies.