Recensies

Wat andere clienten vertellen

Petra

Ik heb nu al meerdere keren de meditatie cd ‘leer je innerlijke bange kind kennen‘, gebruikt.
Het maakt emoties bij me los tijdens de meditatie maar daarna voel ik me rustig en ontspannen. Een heel bijzondere ervaring.
De stem van Monique werkt kalmerend en is zeer prettig om naar te luisteren.
Ik kijk ernaar uit om de andere cd’s te gaan gebruiken.

Hilly

De cd van de violette vlam heeft een helende energie. Het werkt bij mij op de kruinchackra. En tintelt uiteindelijk door je lichaam heen. Eerst een paar keer luisteren ,en ervaar dan wat er gebeurd.

Angela

Van jouw cursus heb ik nog elke dag profijt. Ik hoef nooit meer te gronden of af te schermen!
Laatst was ik bij een magnetiseur die tegen me zei dat hij me wel kon bereiken om te behandelen, maar dat er een groot veld om me heen zat dat me beschermde en waar iemand die ik niet wilde toelaten ook niet doorheen kon komen. Zal wel te maken hebben met iets dat jij ons hebt laten installeren.

Angela

Ik wil je nog even laten weten dat ik aan de Mahatma cursus die ik bij je volgde erg veel heb gehad. Van wat er allemaal gebeurde begreep ik niet veel en ik wist ook niet wat ik ermee aan moest. Gelukkig mocht ik je mailen met vragen die ik achteraf had en heb je me een en ander nog toegelicht. Zoals over de regenboog en de kristal die zijn geïnstalleerd.
Ik heb er veel aan gehad en nog steeds ben ik blij dat ik de cursus bij je heb gevolgd. De beste cursus die ik ooit op spiritueel gebied heb gedaan! En dit is al weer bijna twee jaar geleden! Zo lang heb ik er al plezier van.

Annemieke

Ik heb, denk ik, bijna alle behandelingen gehad. Stuk voor stuk bijzondere ervaringen. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik zowel geestelijk en lichamelijk mezelf veel beter voel.

Claudia

De Ascentie workshop vond ik een hele mooie ervaring. Het was gelijk ook mijn eerste kennismaking met Monique. Ze gaf mij en de andere 4 deelneemsters een heldere uitleg en een super veilige omgeving om alle energie en initiaties fijn te kunnen toelaten. Haar energie is krachtig en puur en ze is een warme persoonlijkheid die op een accurate wijze reageert als er onverwachte emoties of trillingen vanuit je lichaam vrij komen. Ik raad deze workshop iedereen aan. Het is een kado aan jezelf. Een warm bad waarin je op een zeer krachtige en veilige manier word schoongemaakt en verder word geholpen om in jou licht en kracht te kunnen staan. Super mooi!!