Luisterkind® Methode

For the English version, go to the page: Child in Mind

De Luisterkind® Methode

De Luisterkind®Methode kent een unieke aanpak welke is ontwikkeld door Diana van Beaumont. De Luisterkindwerker legt op afstand via de energie contact met anderen om fysieke, mentale, emotionele problemen op te lossen of spirituele vragen te beantwoorden.

De manier waarop in de Luisterkind®Methode de informatie wordt uitgewerkt, is uniek. Deze methode biedt direct een leidraad voor een vervolg. Na een afstemming is er meestal opluchting, zaken zijn benoemd en het probleem is opgelost of de oplossing ligt binnen handbereik. Dan is het fijn om te ontdekken dat je er zelf nog een bijdrage aan kunt leveren.

Logo Luisterkind

Wat doet een Luisterkindwerker?

Tijdens de Luisterkind-afstemming luister je als eerste naar de persoon met wie je contact hebt. Waar wil hij/zij over praten? Je stemt af op een diepere laag en in dat gesprek ga je samen op zoek naar antwoorden op de vragen die vooraf gesteld zijn. Door ouders voor hun kinderen of door volwassenen voor zichzelf.

Je bekijkt alle facetten van de ander en beschrijft zoveel mogelijk antwoorden, oplossingen, handvatten, inzichten en keringen.

Je kijkt waar je gelijk in de afstemming zaken kunt oplossen of waar aansluitend nog aandacht naar toe mag. Je benut het moment van contact zo volledig mogelijk.

Inmiddels is de Luisterkind®Methode in meer dan 30 landen een begrip en er zijn al heel veel mensen tussen de 0 en 100 geholpen.

Praktische voordelen

Als cliënt heb je geen reistijd of reiskosten en het gesprek is niet aan tijd gebonden. Je hebt geen intake en alle problemen die er zijn kunnen naar voren komen. Geen bezoek aan een hulpverlener én degene op wie word afgestemd kan helemaal op zijn eigen manier zijn verhaal doen. Op afstand werken, betekent wereldwijd werken.

Waarom een afstemming?

Als u als ouder hulpvragen heeft over onverklaarbaar gedag van uw kind zoals bijvoorbeeld:

  •  Waarom poept mijn kind nog in zijn broek op 6-jarige leeftijd?
  •  Waarom poept mijn kind in zijn broek op school?
  •  Waarom is mijn kind zo boos?
  •  Waarom pest mijn kind zo?
  •  Waarom wordt mijn kind zo gepest?
  •  Waarom durft mijn kind niet te gaan slapen?
  •  Waarom durft mijn kind niet te zwemmen? Enzovoort.

Als u een Luisterkind-afstemming bij mij wilt aanvragen vind u hier meer informatie.

Opleiding tot Luisterkindwerker

Heb je interesse om zelf Luisterkindwerker te worden? De beroepsopleiding duurt een half jaar en bestaat uit een combinatie van theoretisch en praktisch werk. Je leert werken met de unieke Luisterkind®Methode.

Het leidt je op om zelfstandig als Luisterkindwerker aan de slag te kunnen gaan.

Als Luisterkindwerker maak je Luisterkind-afstemmingen.

Je leert werken op energetisch niveau. Je legt contact van hart tot hart of van ziel tot ziel. Op deze manier ga je in gesprek op zielsniveau.

Gedurende de hele opleiding ben ik als begeleidend trainer bereikbaar om je te helpen en waar nodig een bemoedigend woord of het befaamde duwtje in de rug te geven om door te pakken.

Ik ga je stap voor stap de fijne kneepjes leren.

Voor meer informatie over de opleiding tot Luisterkindwerker vind je hier meer informatie.

Voor aankomende opleidingen, workshops en lessen, neem een kijkje in onze AGENDA.

Op dit moment worden er door Natuurgeneeskundige praktijk De Leylijn meerdere opleidingen, workshops en meditatielessen aangeboden. Kijk voor meer informatie in de agenda wanneer de verschillende opleidingen, workshops en lessen worden gegeven.