Luisterkind® afstemmingen

De Luisterkind® methode

De luisterkind®methode is een methode waarbij ik in de energie in gesprek ga met een cliënt. De cliënt kan een kind zijn, een volwassene, mensen met een verstandelijke beperking of overleden mensen. Een luisterkind afstemming gebeurt op afstand. De cliënt hoeft niet bij mij in de praktijk te komen. Dat scheelt de cliënt tijd en reiskosten. Vooral voor een kind is het heel prettig omdat het niet uit zijn/haar leefomgeving wordt gehaald. 

Ik luister naar het verhaal wat de cliënt mij vertellen wil. De ene cliënt vertelt zijn/haar verhaal met woorden en de ander met beelden die ik dan zal vertalen in geschreven woorden.

Logo Luisterkind

Ik neem zoveel mogelijk de vragen mee die u mij gestuurd heeft, maar als de cliënt het belangrijker vind om het ergens anders over te hebben dan zal ik dit opschrijven. Ik zend u de tekst zoals de cliënt het mij verteld.

Waarom een luisterkind® methode afstemming?

Als u vragen heeft over uw kind zoals bijvoorbeeld;

Waarom poept mijn kind nog in zijn broek op 6 jarige leeftijd, waarom is mijn kind zo boos, waarom pest mijn kind zo, waarom durft mijn kind niet te gaan slapen etc.

Als een kind 10 jaar is dient het wel toestemming aan u te geven voor de aanvraag van een afstemming.

Als het een afstemming is voor uzelf kunt u denken aan vragen zoals, waarom loop ik steeds tegen dezelfde dingen aan, waarom wordt ik steeds zo boos, waarom heb ik moeite met bepaald gedrag etc.

Naast het gesprek wat ik met de cliënt heb kijk ik of er entiteiten of auralifters zijn. Ik vraag eerst aan de cliënt of die zelf al een oplossing heeft bedacht om ze naar het licht te sturen. Vooral kinderen zijn heel creatief als het gaat om oplossingen.

Indien nodig werk ik met regressie als het probleem is meegenomen uit een vorig leven. Ook hier laat ik de cliënt eerst zelf nadenken over een oplossing hoe het probleem gekeerd kan worden, zodat het kan worden losgelaten in het leven van nu.

Contact opnemen

Neem contact op om meer informatie over bepaalde behandelingen te ontvangen.

Indien u mij snel wenst te spreken ben ik ook telefonisch te bereiken op +31 (0)227 512288 of op +31 (0)6 2522 9907

Mijn praktijk is geopend op maandag en dinsdag op 08:30 - 13:00 en op donderdag en vrijdag op 14:30 - 17:00