Opleiding Luisterkindwerker – groep 2

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opleiding Luisterkindwerker – groep 2

2 juni 2019 @ 10:00 - 16:30

€1525,00

De opleiding Luisterkindwerker bestaat uit vijf verplichte opleidingsdagen. Je komt éénmaal per maand (3/2 – 3/3 – 7/4 – 5/5 – 2/6) naar de opleidingsdag, waar je de theorie voor die dag doorneemt en je samen met de andere deelnemers luisterkind-afstemmingen leert maken volgens de Luisterkind®Methode van Diana van Beaumont.

Tussen de maandelijkse opleidingsdagen in, ga je thuis oefenen in het maken van zoveel mogelijk Luisterkind-afstemmingen.

Tijdens de gehele opleiding kijk ik met je mee, lees je oefen-afstemmingen en coach je, heb je vragen dan ben ik er voor je, via mailcontact.

De opleiding tot Luisterkindwerker is een prachtige methode om op zielsniveau te leren communiceren met de ziel waarop jij je afstemt.

Dit doe je aan de hand van een foto. Je luistert naar wat de ziel je wilt vertellen, waar knelpunten zitten of dingen die mogen veranderen.

Je neemt zoveel mogelijk de vragen van de aanvrager mee.

Je kunt hierbij denken aan een vraag van een moeder over het niet kunnen slapen van haar kind, of waarom een kind bepaald gedrag laat zien, of waarom bepaalde dingen steeds maar weer mislukken.

Maar je kan ook een afstemming maken voor iemand die bijvoorbeeld niet meer bij machte is om via verbale taal te communiceren.

Denk hierbij aan iemand met hersenbeschadiging, een coma of dementie, dan kan je vragen wat de persoon nog graag met de ander wil delen.

KLIK HIER voor meer informatie over de korte beroepsopleiding Luisterkindwerker.

Inschrijven kan HIER tot uiterlijk 20 januari 2019.

Gegevens

Datum:
2 juni 2019
Tijd:
10:00 - 16:30
Kosten:
€1525,00
Site:
http://www.deleylijn.nl/luisterkind-opleiding/

Organisator

De Leylijn
Telefoon:
+31 227 51 2288
E-mail:
info@deleylijn.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Kapel
Gasthuisweg 52
Den Oever, Noord Holland 1779AJ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie