Workshops/Lessen

Voor aankomende workshops, neem een kijkje in onze AGENDA Agenda

Op dit moment worden er door Natuurgeneeskundige praktijk De Leylijn meerdere opleidingen, workshops maar ook meditatielessen aangeboden. Kijk hieronder voor meer informatie en in de agenda wanneer de verschillende opleidingen, workshops en/of de meditatielessen worden gegeven.

Basis-cursus werken als Healer

Heb je interesse om zelf Healer te worden? In deze driedaagse cursus welke verspreid is over drie maanden leer je werken als Healer met een hoge energie-frequentie. Je leert niet te healen volgens het Reiki systeem waarin jouw lichaam fungeert als doorgeefluik. Je faciliteert de energie wat betekent dat jij de energie wordt.

Deze cursus is door mijzelf ontwikkeld en gebaseerd op twintig jaar werkervaring als Healer en de vele opleidingen die ik door de jaren heen heb gevolgd. Deze kennis wil ik graag met jou delen.

Wat biedt deze cursus jou?

Na deze cursus kan je zelfstandig als healer aan de slag gaan. Je leert werken op een zeer hoog energieniveau. Deze cursus is zowel geschikt voor beginners als voor mensen die al met energie werken.

KLIK HIER voor meer informatie over de Basis-cursus werken als Healer.

Ascensie workshop

In deze bijzondere en krachtige eendaagse Ascensie workshop ga ik samen met een aantal geascendeerde meesters, jouw 12 lichaamssystemen en 7 fysieke chakra`s opschonen, activeren en upgraden.

Opnieuw jouw DNA her-coderen en upgraden zodat je makkelijker door het Ascensie-proces kunt komen.

We doen dit aan de hand van verschillende activeringen (inwijdingen) die je op deze dag zult ontvangen via geleide meditaties. Je zal na het volgen van deze prachtige workshop een grote stap in je persoonlijke- en spirituele groei ondergaan. Een grote stap in je eigen Ascensie-proces en Meesterschap.

Veel mensen ervaren steeds meer fysieke klachten, dit komt omdat ons fysieke lichaam niet is ingesteld op de hoge frequenties waarmee we nu te maken hebben in het Ascensie-proces. We zijn in 2012 in het Aquariustijdperk terecht gekomen. Het tijdperk waarin we transformeren naar het eenheidsbewustzijn.

KLIK HIER voor meer informatie over de Ascensie workshop.

Intuïtief schilderen

Je gaat vanuit meditatie een tekening maken met houtskool op schetspapier. Het is de bedoeling dat je in je eigen energie blijft zitten en je denken loslaat.

Je hand bepaald welke vormen er ontstaan. Op deze manier laat je dus jouw gevoel bepalen welke tekening er ontstaat, je binnenwereld wordt zo op papier gezet.

Ik kan je verzekeren dat de mooiste creaties ontstaan. Zo krijg je een mooi beeld van je innerlijke zelf.

Je krijgt van mij een kleurenschema met de kleuren zoals ze gemengd kunnen worden en welk effect de kleuren op elkaar hebben. Ik leg verschillende technieken uit waarmee je kan werken bijvoorbeeld met het paletmes, een kwast, of roller.

Dus verras jezelf en creëer je eigen kunst.

KLIK HIER, voor meer informatie over intuïtief schilderen.

Meditatieles

We leven in een zeer hectische tijd, alles gaat gejaagd, de werkdruk is hoog, men moet maar presteren.

En als je dan, vermoeid, na je werk thuis komt wacht daar de nodige verantwoordelijkheid en taken. Voor velen is dat dan de druppel die de emmer doet over lopen. Je komt vaak in een vicieuze cirkel, met als gevolg dat je thuis en op je werk niet meer goed functioneert. Dit veroorzaakt dan weer nog meer frustratie.

Doordat je dan zo in je hoofd zit, raak je het gevoel met je lichaam kwijt. Je lichaam heeft al de nodige signalen afgegeven dat je aan je taks zit, maar dit heb je gemist. Op een gegeven moment zegt je lichaam stop, gevolg een burn-out of nog erger.

KLIK HIER, voor meer informatie over de Meditatielessen.