Tarieven

Tarieven en Vergoedingen bij Natuurgeneeskundige Praktijk De Leylijn

Tarieven en Vergoedingen 2019

Het eerste consult bestaat uit een intake om uw klacht goed in kaart te brengen zodat er een behandelplan geschreven kan worden. Daarna krijgt u een korte kennismakingsbehandeling.

De intake duurt ± 45 minuten daarna volgt een kennismakingsbehandeling van ± 45 minuten. De vervolgbehandelingen duren 45 tot 60 minuten.

  • De eerste behandeling met intake kost € 90,00.
  • Een vervolgbehandeling kost € 60,00.
  • Kinderbehandeling kost € 50,00, dit tarief is voor kinderen tot en met 12 jaar.

In geval van overmacht houd ik het recht om de afgesproken behandeling ten alle tijden te annuleren en op te schorten naar een later tijdstip, overeengekomen met de cliënt.

Cliënt verplicht zich een afspraak tijdig (minimaal 24 uur van te voren) te annuleren, wanneer cliënt door omstandigheden verhinderd is.

Bij annulering binnen 24 uur wordt 50% in rekening gebracht. (met uitzondering van overmacht, b.v.: ziekenhuisopname of een overlijdensgeval, etc.)

Bij het niet verschijnen op een gemaakte afspraak zonder annulering wordt vanwege de gereserveerde tijd 100% van het consult per factuur in rekening gebracht.

Bij ziekte op de dag van de afspraak,  dan afspraak gaarne zo vroeg mogelijk afmelden.

Ik bel u niet op om te vragen waar u blijft, dat is uw eigen verantwoording.

Indien u bij uw behandeling ondersteuning nodig heeft in de vorm van suppletie of vanuit de aromatherapie dan wordt dit apart in rekening gebracht.

U ontvangt na elke behandeling een nota via de mail, welke kan worden ingediend bij uw zorgverzekeraar. U betaald mij echter het bedrag wat op de nota staat. Elke zorgverzekering hanteert een eigen tarief voor vergoedingen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VNT, nr 16.077, u kunt op hun site (http://www.vnt-nederland.nl) kijken welke zorgverzekeraars een contract hebben met de VNT.

Alternatieve zorg wordt vergoed vanuit een aanvullende polis. U betaald niet eerst uw eigen bijdrage, dit geldt alleen op uw basisverzekering.

Weet u dat u vrij bent om uw aanvullende verzekering elders af te sluiten? De meeste verzekeraars hebben er geen probleem mee als u dit in januari veranderd.

Zoek naar een aanvullende verzekering die uw wens tot vrije keus wel respecteert.