Recensies

Wat andere clienten vertellen

Annemieke

Ik heb, denk ik, bijna alle behandelingen gehad. Stuk voor stuk bijzondere ervaringen. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik zowel geestelijk en lichamelijk mezelf veel beter voel.

Angela

Ik wil je nog even laten weten dat ik aan de Mahatma cursus die ik bij je volgde erg veel heb gehad. Van wat er allemaal gebeurde begreep ik niet veel en ik wist ook niet wat ik ermee aan moest. Gelukkig mocht ik je mailen met vragen die ik achteraf had en heb je me een en ander nog toegelicht. Zoals over de regenboog en de kristal die zijn geïnstalleerd.
Ik heb er veel aan gehad en nog steeds ben ik blij dat ik de cursus bij je heb gevolgd. De beste cursus die ik ooit op spiritueel gebied heb gedaan! En dit is al weer bijna twee jaar geleden! Zo lang heb ik er al plezier van.

Angela

Van jouw cursus heb ik nog elke dag profijt. Ik hoef nooit meer te gronden of af te schermen!
Laatst was ik bij een magnetiseur die tegen me zei dat hij me wel kon bereiken om te behandelen, maar dat er een groot veld om me heen zat dat me beschermde en waar iemand die ik niet wilde toelaten ook niet doorheen kon komen. Zal wel te maken hebben met iets dat jij ons hebt laten installeren.