Mindfull Movements

Mindfull Movements

Deze meditatievorm is gericht op beweging. Door beweging ontwikkel je concentratie en mindfullness, het zet je in beweging om vanuit je hoofd naar je lichaam te gaan. Doordat je zo vast zit in je hoofd, raak je het contact met je lichaamsbewustzijn kwijt. Dit bewustzijn geeft jou seintjes als er een onbalans is.

Echter als jij zo in je hoofd zit dan registreer jij deze signaaltjes niet. En voordat je het weet heb je een burn-out te pakken, of chronische spierspanning in je nek of schouders welke migraine veroorzaken. En ga zo maar door. Deze meditatieve vorm is eenvoudig en effectief, het bevordert het mentaal, emotioneel en fysiek welzijn.

Mensen met een fysieke beperking kunnen deze meditatie ook beoefenen, alle meditaties worden gedaan vanuit je eigen kunnen. Het is juist belangrijk om de grens van je kunnen op te zoeken en daar net onder te blijven. Juist door de meditaties ga je veel beter je lichaamseigen bewustzijn ervaren.

Deze meditaties zijn op de woensdagen van 8.45 uur tot 10.00 uur.

Deze worden gegeven in blokken van 8 weken. In de schoolvakanties zijn er geen lessen. De lessen vinden plaats in het voor- en najaar.

Een les-blok van 8 lessen kost € 80,00.

Voorafgaand aan de lesblokken geef ik een korte proefles, als je een keer wilt meedraaien dan ben je van harte welkom, deze proefles is gratis. Wel graag eerst aanmelden bij info@deleylijn.nl.

Na aanmelding via de mail krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging. In deze bevestiging vindt je de adresgegevens van de locatie, betalingsmogelijkheden en overige informatie.

Bij de aanmelding dien je aan te geven dat je akkoord gaat met de ALGEMENE VOORWAARDEN.

Voor aankomende workshops, neem een kijkje in onze AGENDA Agenda

Aanmelden voor een proefles of een lesblok van 8 weken kan via info@deleylijn.nl.

Ik neem dan contact met je op voor verdere informatie.