Mindfullness meditaties

Mindfullness meditaties

Deze meditatie vorm is gericht op opmerkzaamheid. Je leert overgaan van het “denken” naar “doen” en vervolgens naar het “zijn”. De stilte in jezelf in het Nu zijn.

Kenmerken voor het “doen” is dat het niet voldoet aan ons “denken”. We doen veel dingen op de automatische piloot, waardoor er snel problemen kunnen ontstaan. Als het dan fout gaat veroordelen we vervolgens onszelf weer. Zo van: “stommerd let dan op”. Herken je dit?

Als je mediteert met opmerkzaamheid dan wordt je, je ervan bewust dat “doen” leiding nodig heeft. Zo kan je bewust overgaan van “doen” naar “zijn”. Je wordt je bewust van lichamelijke gewaarwording, je gedachten of gevoelens. Ze mogen er allemaal zijn, je hoeft er niets mee, alleen maar waarnemen in stilte.

Deze meditaties worden voornamelijk gegeven vanuit de zittende houding, met af en toe wat beweging of in de liggende houding.

Deze meditaties zijn op de woensdagen van 10.30 uur tot 11.45 uur.

Deze worden gegeven in blokken van 8 weken. In de schoolvakanties zijn er geen lessen. De lessen vinden plaats in het voor- en najaar.

Een les-blok van 8 lessen kost € 80,00.

Voorafgaand aan de lesblokken geef ik een korte proefles, als je een keer wilt meedraaien dan ben je van harte welkom, deze proefles is gratis.

Wel graag eerst aanmelden bij info@deleylijn.nl.

Na aanmelding via de mail krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging. In deze bevestiging vindt je de adresgegevens van de locatie, betalingsmogelijkheden en overige informatie.

Bij de aanmelding dien je aan te geven dat je akkoord gaat met de ALGEMENE VOORWAARDEN.

Voor aankomende workshops, neem een kijkje in onze AGENDA Agenda

Aanmelden voor een proefles of een lesblok van 8 weken kan via info@deleylijn.nl.

Ik neem dan contact met je op voor verdere informatie.