Meditaties voor ouder samen met je kind

Meditaties voor ouder samen met je kind

Het doel van deze meditatieve vorm is de samenwerking tussen ouder en kind verbeteren. Samen het moment van stilte ervaren en zo met elkaar in verbinding zijn. De dingen van de dag loslaten en in rust de avond doorbrengen en gaan slapen. Het mooiste moment is dan ook om 10 tot 15 minuten zo in stilte door te brengen met je kind, voordat het naar bed gaat.

De ouder is vaak druk, werk, kinderen, allerlei activiteiten, en het kind leert op school niet om in stilte te mogen zijn. De schoolprestaties geven druk, alle prikkels van te grote en drukke klassen. Daarnaast zijn de kinderen van nu vaak heel fijngevoelig, (hoog) sensitief. Ze zijn snel overprikkeld. Dit resulteert vaak in ongewenst gedrag, wat je als drukke ouder net niet kunt hebben, voordat je het weet zitten jullie samen in een ongemakkelijke situatie en het verstoord de relatie tussen jullie beide.

Meditatie verhoogt de concentratie, je kan beter bij jezelf blijven, je stressniveau verlaagt. Je verliest jezelf niet meer zo snel in een emotie, je kan beter met de stresssituaties omgaan.

Deze meditaties zijn afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen.

Ouder met kind in de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar. Deze zijn op de woensdagen van 14.00 uur tot 14.45 uur.

Ouder met kind in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar. Deze zijn op de woensdagen van 15.15 uur tot 16.00 uur.

Deze worden gegeven in blokken van 8 weken. In de schoolvakanties zijn er geen lessen. De lessen vinden plaats in het voor- en najaar.

Een les-blok van 8 lessen kost € 80,00.

Voorafgaand aan de lesblokken geef ik een korte proefles, als je een keer wilt meedraaien dan ben je van harte welkom, deze proefles is gratis.

Aanmelden voor een proefles of een lesblok van 8 weken kan via e-mail.

Na aanmelding via de mail krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging. In deze bevestiging vindt je de adresgegevens van de locatie, betalingsmogelijkheden en overige informatie.

Bij de aanmelding dien je aan te geven dat je akkoord gaat met de ALGEMENE VOORWAARDEN.

Voor aankomende workshops, neem een kijkje in onze AGENDA Agenda