Intuïtief schilderen

Voor aankomende workshops, neem een kijkje in onze AGENDA Agenda

Intuïtief schilderen

In deze mooie workshop leer je een schilderij te maken vanuit je intuïtie dus vanuit je gevoel.We beginnen met een kopje thee of koffie, ondertussen geef ik uitleg over de materialen welke we gaan gebruiken, jullie krijgen van mij een kleurenschema met de kleuren zoals ze gemengd kunnen worden en welk effect de kleuren op elkaar hebben.Ik leg verschillende technieken uit waarmee je kan werken bijvoorbeeld met het paletmes, een kwast, of roller.

Dan gaan we in meditatie en vanuit de meditatie ga je een tekening maken met houtskool op schetspapier. Het is de bedoeling dat je in je eigen energie blijft zitten en je denken loslaat, je hand bepaald welke vormen er ontstaan. Op deze manier laat je dus jouw gevoel bepalen welke tekening er ontstaat, je binnenwereld wordt zo op papier gezet.Ik kan je verzekeren dat de mooiste creaties ontstaan.Zo krijg je een mooi beeld van je innerlijke zelf.

Als je tevreden bent met de tekening dan ga je deze op acryl schilder-papier tekenen en vervolgens maak je de keus met welke techniek en kleuren je wilt gaan werken.

Ik zal geregeld je schilderij even op de ezel plaatsen zodat je er op een afstand naar kunt kijken om (eventueel) nuances aan te brengen.

Deze workshop is inclusief alle materialen thee of koffie.

Geef jezelf een cadeautje en kom naar deze prachtige workshop.

De kosten zijn € 25,00 per keer. We werken vanaf 9:00 uur tot ongeveer 12:00 uur. Denk erom dat je oude kleding draagt, als de acrylverf is uitgehard dan gaat deze niet meer uit je kleding.

Datums voor deze workshop vind je in mijn agenda op mijn website.

Opgave kan via de contactpagina op mijn website.

Na aanmelding via de mail krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging.In deze bevestiging vindt je de adresgegevens van de locatie, betalingsmogelijkheden en overige informatie.

Bij de aanmelding dien je aan te geven dat je akkoord gaat met de ALGEMENE VOORWAARDEN.