Ascensie Basic Class

Voor aankomende workshops, neem een kijkje in onze AGENDA Agenda

Ascensie Basic Class

Veel mensen ervaren nu fysieke klachten, dit komt omdat ons fysieke lichaam niet is ingesteld op de hoge frequenties waarmee we nu te maken hebben in het Ascensie-proces. We zijn in 2012 in het Aquariustijdperk terecht gekomen. Het tijdperk waarin we transformeren naar het eenheidsbewustzijn.

In deze bijzondere en krachtige eendaagse Ascensie Basic Class-workshop ga ik samen met een aantal geascendeerde meesters, je 12 lichaamssystemen en 7 fysieke chakra`s opschonen, activeren en upgraden.

Opnieuw je DNA her-coderen en upgraden zodat je makkelijker door het Ascensie-proces kunt komen.

We doen dit aan de hand van verschillende activeringen (inwijdingen) die je op deze dag zult ontvangen via geleide meditaties. Je zal na het volgen van deze prachtige workshop een grote stap in je persoonlijke- en spirituele groei ondergaan. Een grote stap in je eigen Ascensie-proces en Meesterschap.

Elke stap die je zet om in je eigen kracht te komen, om te komen tot wie je in wezen bent. Alles wat je hier op Aarde doet is een deel van je groei als mens.

Ascensie brengt je naar Zelfmeesterschap, loslaten ego-angsten, weten dat er geen afscheiding is, gemakkelijk onvoorwaardelijke liefde integreren in je leven. Dat maakt het Ascensie-proces gemakkelijker, de integratie van onvoorwaardelijke liefde, dat wil zeggen, zonder voorwaarden en niet oordelen.

Dus ook niet over jezelf!

Als je door de illusie heen kunt kijken, zie je dat alles en iedereen verbonden is, dat alles energie is, en dat er geen afscheiding bestaat. Vervolgens kan je leven, vanuit onvoorwaardelijke liefde zonder oordeel. Je kunt dan leven vanuit het eenheidsbewustzijn. Dan leef je vanuit je meesterschap.

Cursus inhoud:

  • Basic clearing (opschonen van je 12 lichaamssystemen en 7 fysieke chakra’s);
  • Matrix clearing (opschonen en upgraden van je 4 lichaamssystemen, geestelijk, fysiek, emotioneel en spiritueel;
  • Activatie van je hoger Hartchakra (Thymus paleis);
  • Activatie van het Christusbewustzijn (activering van het kristal van Christus in je hoger Hartchakra samen met Sananda);
  • Je 7 fysieke chakra’s en prana-kanaal, opschonen en upgraden vanuit de Bron;
  • DNA her-coderen, upgraden en activeren.

Deze dag is inclusief lunch, thee en versnaperingen.

Aanvullende informatie:

Om deze workshop te kunnen volgen is het belangrijk dat je Anthahkarana (regenboogbrug) en lichtlichamen geactiveerd zijn. Dit is nodig om de nodige upgrades te kunnen activeren in je systeem.

Indien dit bij jou nog niet is geactiveerd zal ik dat eerst moeten activeren voordat je aan deze workshop kunt deelnemen. Dit houdt in dat je 2 uur voor aanvang van de workshop eerst de activaties van je Anthahkarana (regenboogbrug) en lichtlichamen moet ontvangen. De workshop is dan van 9.00 uur tot 17.00 uur en kost € 150,00.

Echter heb je al de 3 daagse-workshops Mahatma van Synthese Basic Healer Class bij mij, of een andere geregistreerde Lotus Joy erkende teacher, gevolgd dan is de workshop van 11.00 uur tot 17.00 uur en kost € 125,00.

Wil je bij je aanmelding aangeven of je de lange of korte workshop volgt.

Datums voor de workshop vind je in mijn agenda op de website. Aanmelden kan via de contactpagina op mijn website. Na aanmelding via de mail krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging. In deze bevestiging vindt je de adresgegevens van de locatie en betalingsmogelijkheden en overige informatie.

LET OP !

Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze training indien je een ernstige psychische stoornis of epilepsie hebt, of een pacemaker draagt.

De energie waar ik mee werk is elektromagnetisch geladen en van een hoge frequentie en kan voor verstoringen zorgen.

Neem hierin je eigen verantwoording !

Heb je vragen over de workshop mail me gerust even. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Bij de aanmelding dien je aan te geven dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

Durf jij het aan om uit je comfortzone te stappen en te gaan leven vanuit mogelijkheden? Dan ben je van harte welkom.

Erkend en geregistreerd Teacher bij de Esoterische school Lotus Joy.